9.1.10

Live girls webcam gratis: steeds meer mannen bezoeken webcamsites

Als je het mij vraagt zijn ze erg populair de laatste jaren. Ik heb het over erotische webcamsites waar tal van modellen dag en nacht voor de camera zitten op zoek naar een beetje aandacht. Het succes is eenvoudig te verklaren: het is gratis, eenvoudig, opwindend én spannend. Bovendien is er helemaal geen sprake van vreemdgaan, want kijken mag, maar aanraken kan je niet!

De grootste webcamsite is ongetwijfeld Cams.com. Op een doorsnee avond zitten daar maar liefst tussen de 200 à 400 vrouwen voor hun webcam. Niet naakt uiteraard, maar vaak wel sexy gekleed. Je hoeft er helemaal geen account voor aan te maken om deze dames te bekijken. Echter, na een minuut of twee krijg je de boodschap een account aan te maken om gratis verder te kunnen kijken én bovendien met de meiden te kunnen chatten. En als je het mij vraagt, dat is voor vele mannen juist zo verslavend. Eens je er een account hebt gemaakt, (het is helemaal gratis, je moet niets betalen) dan zien de meiden dat je hen volgt en spreken ze je persoonlijk aan. Best wel opwindend. Bovendien kan je hen vragen om eventjes te mogen "gluren". Sommige modellen geven je dan een korte show, hopend dat je credits zult aanschaffen en met hen privé zult gaan.

De economische crisis is bovendien een tweede factor die het succes verklaart. De dollar staat tegenwoordig heel erg laag. Als je voor 100 EUR credits koopt, dan betaal je tegenwoordig slechts 69 EUR. En je kunt ze gebruiken alsof ze 100 dollar waard zijn. Je zoekt er de dame van je keuze en met je credits kun je met haar privé gaan en doet ze alles wat je van haar verwacht... Je smaak zal je ongetwijfeld vinden, echt alle nationaliteiten zijn er aanwezig: Zweedse en Russische blonde schoonheden, Oosterse prinsessen, Zuiderse temperamenten...Het is eens iets anders dan louter erotisch getinte plaatjes en filmpjes bekijken, want hier regisseer jij zélf je eigen shows! Dat deze camsites dus aan een onstuitbare opmars bezig zijn valt dus duidelijk op. De verlaring is eenvoudig: het is gratis en als je naakt wil zien, goedkoop. Het is niet vreemdgaan, het is eens iets anders en het is behoorlijk spannend. :D

Place to be:
Cams.com

Geen opmerkingen: