30.6.11

Landelijke database.be: bedrog van de hoogste plank

Mensen, pas in godsnaam op als u gecontacteerd wordt door een verkoper die u iets wenst aan te smeren onder de naam landelijke database met als website www.landelijkedatabase.be.

LAAT U NIET BEDRIEGEN!

De telefoonverkopers in kwestie bellen u onder het motto dat u een jaar gratis bent aangemeld bij hun site en dat u nu moet betalen om uw lidmaatschap te verlengen. Ze weten perfect de naam van uw bedrijf, alsook uw gegevens.

Wees slim en doe gerust de test: ga maar eens naar www.landelijkedatabase.be en zoek of u erin voorkomt. NATUURLIJK NIET! Indien u uw abonnement niet wenst te verlengen en dus niet wenst te betalen, moet u een papier ondertekenen dat ze u doormailen of doorfaxen. Lees daar in godsnaam de kleine lettertjes, want als u het ondertekend, dan hangt u vast. Het is dus pure fopperij.

Over de site zelf:
  • de site is helemaal niet geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • 119 eur per maand EXCLUSIEF BTW, dat is de grootste b2b internetfraude waar ik momenteel mee geconfronteerd ben geweest. Je betaalt enorm veel geld om op een domme prutssite te verschijnen waar geen kat zal komen. Man man man, trap daar toch niet in!
Dit bericht werd geschreven om mensen die nog niet vertrouwd zo zijn met internet (zoals mijn ouders die in dergelijke zaken intrappen) te waarschuwen.

ONDERTEKEN NIET en laat u dus niet oplichten!
De Landelijke database is een pure zwendel. U bent dus gewaarschuwd.

Geen opmerkingen: