27.9.09

review slimverdienen.com

U hebt ze ook wel gezien, de adsense advertenties waarin dingen staan zoals "klootzak uit woerden verdient 700 euro met spuuglelijke site". Als je erop klikt komt je terecht op http://www.slimverdienen.com/ . Daar staat een uitlag dat een persoon werd uitgelachen toen hij zei 700 eur per dag te verdienen, volledig automatisch. Vier maanden later nam hij ontslag.

Nou, leuk dacht ik. Tijd om dat eens te onderzoeken. Ik schreef me in en kreeg dag per dag toegang tot 4 filmpjes. (En dus niet alle 7 filmpjes of 80% van de mogelijkheden zoals beloofd op de site). Die meneer in kwestie, waar ik overigens veel respect voor heb - ik geloof 100% dat het mogelijk is om zoveel te verdienen - legt je dan uit hoe je dmv een speciaal product zoveel geld kunt verdienen. En hij heeft het niet over CPC of Affiliate programma's, maar over het verkopen van e-books. Bijvoorbeeld, je bent gepassioneerd over vissen. Wel, schrijf dan een e-book over vissen en verkoop dit. Lucht, als je het mij vraagt. Niet iedereen heeft schrijftalent om zomaar 100 pagina's neer te pennen over een onderwerp dat hem interesseert. Vervolgens kun je die e-books dan verkopen, maar wie zit nu te wachten op een low-quality-e-book over vissen? Mocht ik er zo ene kopen geschreven in een stijl van een 8-jarige, dan zou ik onmiddellijk mijn geld terugeisen. Dat die man daar zelf veel aan verdient klopt volledig. Ik zag zijn filmpje waarin hij het bewijst. Maar hij heeft wel het talent om e-books te schrijven, bijvoorbeeld over "hoe een site oprichten en claimen dat je 700 eur per dag kunt verdienen met een geheim product". Na 4 filmpjes is het gedaan met geleuter en wordt vriendelijk gevraagd te betalen als je verder wil. Enig voordeel, je weet al waarover het gaat en als het je niet aanstaat of onhaalbaar lijkt om geld te verdienen met e-books, dan kun je - zoals mij- gewoon niet betalen en eruit stappen. Je krijgt ook geen mails meer dan.

Als je denkt dat het schrijven van e-books je wel wat geld kan opleveren, én je hebt schrijftalent zou ik zeggen: ga ervoor! Je zal voldoende tips krijgen hoe je hier cash mee kunt maken. Ben je echter een gewone burger met weinig tijd en schrijftalent, dan zal je toch een andere manier moeten zoeken...

4 opmerkingen:

James zei

Leuk artikel. Je kunt er ook voor kiezen om een set online video's te maken of online audio. Dit zijn ook digitale producten die je online kan verkopen. Het levert inderdaad echt geld op. Ik heb een goede ervaring met internet marketing (geld verdienen op internet met het verkopen van producten) en ik kan je zeggen, het is keihard werken. Maar als je dan je product hebt gelanceerd dan verdien je ook inkomen, zonder dat je ervoor hoeft te werken. Je kan een online business namelijk volledig automatiseren. Ik heb 7 video's kunnen bekijken over op slimverdienen.com. Je kunt je uitschrijven en opnieuw inschrijven om toegang te krijgen tot alle video's van Casper Camps.

Vincent zei

Je kunt echt goed verdienen als je een goed E-Boek schrijft of een cursus o pvideo verkoopt hoor. De kunst is echter het goed te verkopen, via een goede salespagina. Best heb je hiervoor ook eerst een e-maillijst en/of joint venture partners.
Casper doet dit heel goed. Hij haalt met zijn laatste product bijna een half miljoen op in een paar weken, dat is gewoon knap, hoe je het ook wendt of keert. Ik denk dat het nog veel beter kan, kijk maar naar de specialisten uit de VS, maar hij doet het toch maar.

webmaster internetgids zei

Helemaal akkoord. Heel mooi wat Camps realiseert en ik geef toe ,die verkooppagina's van hem zijn echt bijzonder verleidelijk. Ware het niet dat zijn OMM zoveel geld kostte, had ik hem zeker ook binnengehaald, ik heb zelfs even zitten twijfelen. Ik ben van plan om de komende maanden ook te experimenteren met e-book verkoop. Groeten en bedankt voor de reactie!

Anoniem zei

Als dit dezelfde Casper Camps is waar we jaren geleden mee te maken hebben gehad, dan is het een grote oplichter! In de jaren 80 zou hij iedere maand een magazine uitgeven helemaal gewijd aan Calamus, een toendertijd professioneel DTP programma. Er kwam een gratis proefnummer met daarbij informatie hoe je je kon abboneren. Na betaling bleef het erg stil, en tot op de dag van vandaag is er nooit meer een magazine gekomen. Uiteraard geprobeerd verhaal te halen, maar hij weigerde het geld terug te betalen. Er is toen aangifte gedaan bij de politie voor oplichting. En nu lijkt Casper weer een nieuwe manier gevonden te hebben om snel rijk te worden met gebakken lucht.