25.9.09

www.kijk.net toch niet de domste site ooit

Update: zie de comment hieronder. Blijkbaar is deze site niet wat ik dacht te zijn, dit artikel mag
u dan ook aanschouwen als pure zever. Al hetgeen hieronder staat negeert u dus best. Mvg, Peter (de webmaster)

----

Wel heb je ooit, kom ik een nieuwe leuk uitziende social bookmarksite tegen: http://www.kijk.net/

Wat een kaksite! Ik maak me lid, post een berichtje. Alles goed, m'n bookmark verschijnt op de voorpagina. Dacht ik, nou leuk, effe checken of het er vandaag (een dag later) nog opstaat... FOETSIE!! Verdwenen bookmark. De domme bookmarks naar Family Guy filmpjes en andere Youtube-movies staan er nog, maar mijn bookmark is met de noorderzon verdwenen. Ok, effe inloggen dan op kijk.net met mijn account... WEL HEB JE OOIT: 'inloggen mislukt, probeer opnieuw' HUUHHH? Ok, vlug eens het inschrijvingsmailtje checken, paswoord en gebruikersnaam kopiëren, misschien was het een typfout... Nope, weer error. Hebben die gotverdomse ***** mijn account niet verwijderd???

Ok, een tip: doe geen moeite, meld je NIET aan op kijk.net. Ze claimen een social bookmark site te zijn maar als het erop neerkomt verwijderen ze je bookmark én account. De grootste zeversite die ik ooit ben tegengekomen: http://www.kijk.net/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien eerst lezen dat het een bookmark site is voor foto´s en videos en geen website dumpsite zoals jij die gebruikt :)

Anoniem zei

excuses. Ik heb dit rechtgezet in het artikel. Ik had over het hoofd gezien dat dit een video social bookmarksite was.