22.12.09

Betalingsbewijs Alt.com - adultfriendfinder


Via deze webpagina kwam ik in aanraking met het concept "geld verdienen met een 18+ site". Klonk wel mooi. Ik maakte ook een account aan bij het alt.com advertentienetwerk (maakt deel uit van dezelfde groep die ook adultfriendfinder onder z'n hoede heeft)
Het concept is simpel: maak een blog rond een bepaalde niche in de erotische wereld (er zijn er heel veel), zorg dat er bezoekers naar uw blog komen en plaats er die advertenties op. Mooi om te zien hoeveel mensen daarop klikken. Is het niet zo dat het meest aantal sites volwassenensites zijn? Er moet dus wel degelijk vraag zijn naar erotische webpagina's.
Nu, ondertussen zitten we zo'n 6 maand ver en ik heb gewoonweg m'n eerste Amerikaanse cheque ontvangen! (Je kan hem zien in het prentje, om privacyredenen heb ik enkele persoonlijke gegevens onzichbaar gemaakt met Paint). Ik was eigenlijk verbaasd, want ik had een mail gekregen dat ik een soort Amerikaans belastingsformulier moest invullen voor niet-inwoners van de VS. Ik heb dit niet gedaan omdat ik niet wist hoe dat moest. (Het bedrijf is namelijk in de VS gevestigd en betaalt enkel uit per cheque). Vandaag kreeg ik tot m'n grote vreugde gewoonweg een cheque in de brievenbus, helemaal verstuurd vanuit het verre Amerika! Even gegoogled en naar het schijnt zouden er toch wat kosten verbonden zijn aan het innen van een dergelijke cheque (en de dollar staat vrij zwak tegenover de euro) - Ik vermoed dat ik van de 51 verdiende dollar zo'n 20 a 25 eur zal overhouden, maar het is toch beter dan niets :-)

Dank u alt.com! Dat wat gemakkelijk verdiend!

4 opmerkingen:

webmaster internetgids zei

Nog eens ik (de webmaster). Heb zopas het bedrag van de cheque gestort gekregen nadat ik hem ben gaan innen bij KBC. 35 eur op m'n rekening, en onmiddellijk daarna 22 eur aan kosten voor het innen van de cheque. Met andere woorden, een cheque van 50 dollar levert je welgeteld 13 eur op. Ik heb dan ook ingesteld dat ze vanaf nu enkel cheques sturen vanaf 200 eur.

Anoniem zei

Ze betalen ook uit via payoneer en e-passporte. Die eerste is een aanrader en dan heb je die dure inningskosten niet.

Dirk zei

Is het niet zo dat het bijna onmogelijk is om op die "paid per free signup" te blijven staan? Las namelijk op veel plaatsten dat je al snel naar het percentage programma werd geschoven.

admin zei

Wel, ik sta er na een jaar nog altijd op, al krijg ik ook al sinds een maand of vier de melding dat "mijn account er niet goed voor staat en deze zal worden omgezet naar percentage".
Overigens, met die Alt.com wordt je niet snel rijk, ik raad Adultfriendfinder en Cams.com aan, dat zijn betere programma's.